Servereasy

Obțineți 20% REDUCERE la Gazduire Web & Servere VPS atunci când cumpărați anual orice pachet de găzduire.

Servere VPS cu stocare SSD NVMe

Găzduirea VPS este ideală pentru site-uri web cu trafic ridicat sau pentru aplicații care necesită mai mult control și personalizare decât poate oferi găzduirea partajată.

POPULAR

VPS SSD 2GB

14.99€ /luna

-20% la plata anuala

Pentru aplicații mici și simple

12.99€ /lună la reînnoire

VPS SSD 4GB

22.99€ /luna

-20% la plata anuala

Pentru aplicații și site-uri web mari

20.99€ /lună la reînnoire

RECOMANDAT

VPS SSD 6GB

36.99€ /luna

-20% la plata anuala

Pentru servicii web dedicate

34.99€ /lună la reînnoire

VPS SSD 8GB

44.99€ /luna

-20% la plata anuala

Pentru soluții IT individuale

42.99€ /lună la reînnoire

De ce să alegeți găzduirea VPS de la noi?

Stocare 100% SSD​

Veți primi întotdeauna cea mai bună performanță și viteză! Serverele noastre sunt dotate cu SSD-uri Enterprise.

Protecție DDoS

Îți oferim protecție împotriva atacurilor de tip DDoS prin soluția dedicată implementată la nivel de datacenter.

Găzduire Proxmox VE

Operăm servere high-end Servere Proxmox VE care rulează pe trei mașini. Este ideal pentru managementul cloud în modul cluster.

Backup zilnic

Îți protejăm datele prin salvarea zilnică a contului tău de găzduire în două locații distincte cu păstrare timp de 15 zile.

99.9% Uptime Garantat

Utilizăm cele mai moderne echipamente și centre de date din Europa pentru a asigura un uptime lunar de peste de 99.9%.

Acces root/SSH

Beneficiezi de full acces root în SSH sau în WHM pentru a putea administra toate aspectele VPS-ului cu ușurință, oricând ai nevoie

Tipuri de aplicații utilizate pe serverele VPS

De ce să alegeți găzduirea WEB de la noi?

Tehnologie de top

Digitalizarea oricărui domeniu de activitate este obligatoriu pentru creșterea performanței, productivității, sustenabilității și susține top managementul în aplicarea deciziilor și a măsurilor corecte în cadrul oricărei compani. Hostclub vine în ajutorul companiilor, dar și a persoanelor fizice cu soluții de virtualizare, servere VPS, performante, securizate la prețuri competitive.

Suport profesional

Ți-ai planificat un business serios și ai nevoie de suport? Comandă un serviciu din categoria servere VPS pentru o perioada de minim 6 luni și te ajutăm cu instalarea, configurarea aplicațiilor tip server și chiar cu punerea în funcțiune a aplicației tale. Oferim asistența și suport proiectelor tale inclusiv pentru perioadele mai mici. Oferim răspunsuri la întrebările tale prin E-mail și ticket de support.

Un server privat virtual (VPS) este utilizat pentru găzduirea de site-uri web (comerț electronic, conținut, mass-media vizuală) și aplicații software (portaluri, extranet, soluții de colaborare, wiki, CRM). Spre deosebire de găzduirea partajată, datele sunt izolate pe o mașină virtuală dedicată utilizatorului. VPS este un compromis perfect între planurile de găzduire web și serverele fizice, combinând fiabilitatea cu performanțele ridicate ale unui server dedicat – dar fără dificultatea de a gestiona hardware-ul fizic al unui server.

În timp ce un server dedicat vă oferă control deplin și o serie de avantaje, găzduirea virtuală a serverului privat este perfectă pentru cei care au o cerință mai mică de resurse pentru mașina lor. Găzduirea VPS este mai eficientă din punct de vedere al costurilor și capacitatea sa de a scări în sus și în jos, după cum este necesar, vă oferă mai multă libertate de a vă dezvolta site-ul sau aplicația fără a vă angaja pe deplin în cheltuiala unui server dedicat.

Găzduirea VPS ieftină este foarte convenabilă, deoarece puteți schimba și utiliza servere virtuale în mai multe scopuri. Poti:

  • Găzduire web
  • Stocare in cloud
  • Server VPN
  • Baze de date
  • Servere de jocuri

Da. Un VPS poate fi partiționat și organizat pentru a se potrivi cerințelor dvs. Aceasta înseamnă că îl puteți utiliza pentru a găzdui mai multe site-uri web sau proiecte, alocând fiecăruia un spațiu privat. Alegeți și volumul fiecărui spațiu. Pentru a simplifica modul în care faceți acest lucru, puteți instala un panou de control de găzduire web, cum ar fi Plesk sau cPanel.

Ideal pentru dezvoltatorii de web, bloggeri, revânzători și proprietarii de comerț electronic, oferim securitate maximă, flexibilitate dacă și când afacerea dvs. are dimensiuni, independență față de vecini și control deplin asupra mediului dvs. de găzduire. Cea mai bună parte? Totul este la un preț accesibil.

Utilizarea găzduirii VPS nu este mai complicată decât utilizarea unui serviciu de găzduire partajat, dar o experiență anterioară în găzduire va fi un avantaj. Amintiți-vă, un VPS vă permite să controlați spațiul serverului. Este un pas logic dacă aveți nevoie de mai multe resurse de calcul sau flexibilitate decât să vă aflați într-un mediu de găzduire partajat.

Găzduirea VPS este similară cu utilizarea software-ului OS virtualizat. De exemplu, să presupunem că aveți un MacBook Pro, dar trebuie să utilizați cu adevărat sistemul de operare Windows pentru a rula un anumit program. În loc să cumpărați un computer Windows separat, puteți utiliza software cum ar fi VirtualBox sau VMware. Acest software vă va permite să rulați o versiune virtualizată a sistemului de operare Windows pe computerul dvs. Mac. Același lucru se poate spune și pentru VPS. Pe același server fizic unic, puteți rula mai multe servere virtualizate diferite. Fiecare dintre aceste servere virtuale va acționa ca și cum ar fi servere dedicate separate.

Fiecare server VPS vine cu o adresă IPv4 gratuită. Adrese IP suplimentare pot fi comandate pentru 1 EUR pe lună.