Servereasy

Obțineți până la 48% REDUCERE la înregistrarea sau transferul de domeniu GRATUIT atunci când cumpărați anual orice pachet de găzduire web.

Politica confidentialitate

Servereasy este denumirea comerciala a Servereasy SRL avand sediul social in Cucuieti, jud. Bacau, str. Centru nr. 18, avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/717/2021, cod unic de inregistrare fiscala RO44092740.

Acest document explica cum folosim si in ce scop folosim datele personale colectate prin intermediul site-ului servereasy.ro.

Vom folosi datele dumneavoastra personale doar in scopuri comerciale si pentru a putea furniza serviciile oferite de catre Servereasy.ro.

Ce date colectam de la dumneavoastra?

Colectam date personale despre dumneavoastra cand va inregistrati, plasati o comanda sau in momentul in care alegeti sa completati orice formular disponibil pe website. Datele sunt folosite pentru a putea furniza serviciile oferite pe website: plasarea comenzilor, activarea comenzilor, plata comenzilor dar si in scopuri administrative in momentul finalizarii comenzilor.

Datele personale pe care le colectam includ adresa IP, nume, prenume, adresa de email, cnp, numarul de telefon, adresa postala, strada, bloc, apartament, localitate si judet.

Exista posibilitatea ca in momentul plasarii comenzilor sa fie cerute si alte date, de catre serviciile third-party (servicii externe) folosite de catre noi pentru procesarea platilor sau pentru inregistrare numelor de domenii web (ROTLD).

Orice acord/consimtamant dat se va inregistra in baza de date in scopul confirmarii acordului/consimtamantului.

Daca alegi sa te inregistrezi la newsletter, poti face acest lucru direct din contul de client. Tot din contul de client ai optiunea de dezabonbare.

Ce facem cu datele personale colectate?

Inregistrandu-te pe website se intelege ca vrei sa folosesti serviciile oferite de Găzduiressd.ro, care sunt posibile doar prin crearea unui cont de client.

Desi principalul scop al website-ului este pentru cumparaturi on-line, inregistrarea este necesara pentru administrarea si activarea serviciilor dar iti ofera mai multe facilitati cum ar fi: vizualizare istoric comenzi; accesare, adaugare, modificare, stergere date cu caracter personal colectate de catre noi; administrare servicii comandate.

Adresa de email va fi stocata intr-un mediu securizat (baza de date) si va fi pastrata timp de 2 ani de zile de la ultima interactiune cu noi. Dupa aceasta perioada de timp ea o sa fie stearsa din baza de date.

Datele personale vor fi pastrate timp de 10 ani pentru motive contabile conform ligislatiei din Romania.

Dupa expirarea termenului de pastrare, vom proceda prin stergerea datelor dumneavoastra urmate de o confirmare verbala prin telefon sau scrisa prin email sau scrisoare catre dumneavoastra.

Partajarea si transferul datelor

Salvam doar datele necesare furnizarii serviciilor oferite de catre noi si serviciilor oferite prin terti.

Dupa plasarea unei comenzi, daca se opteaza pentru plata online cu cardul bancar, vom transmite datele operatorului extern de servicii de plata cu cardul, pentru continuarea procesarii platilor facute online – acest procesator este Libra Bank prin portalul de plati pus la dispozitie pe portalul Mobilpay.

Fiecare formular din website este insotit de un acord/consimtamant activ pe care dumneavoastra trebuie/sau nu trebuie sa le acceptati pentru ca noi sa putem sa va furnizam serviciile oferite.

Toate acordurile/consumtamanturile vor fi salvate pe un mediu securizat de stocare (baza de date pe un hard disk cu acces securizat prin username si parola).

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Marketing si campanii publicitare

Nu vom folosi datele furnizate de dumneavoastra pentru marketing si campanii online decat cu acordul dumneavoastra expres si neechivoc.

Daca optati pentru a primi email-uri informative legate de promotiile noastre, produse cu pret redus si campanii publicitare, aveti dreptul de a va retrage acordul oricand direct din contul Dvs de client Servereasy sau printr-un email la office@servereasy.ro.

Toate acordurile pentru marketing si campanii publicitare vor fi salvate pe un mediu securizat de stocare (baza de date pe un hard disk cu acces securizat prin username si parola).

Toate formularele din website care salveaza datele pentru marketing si campanii publicitare vor fi insotite de acordul dumneavoastra activ.

Acces la informatie, corectare si dreptul de a fi uitat Vrem sa ne asiguram ca datele pe care le detinem sunt corecte si de actualitate, de aceea vom trece la stergerea/modificarea datelor invalide sau incorecte.

Accesul la informatiile salvate de noi se poate face direct prin intermediul sectiunii contul meu din website, sau se pot cere prin email la office@servereasy.ro sau folosind datele/formularul de contact.

Editarea informatiilor salvate de noi se poate face direct prin intermediul sectiunii contul meu din website, sau se pot cere prin email la office@servereasy.ro sau folosind datele/formularul de contact.

Daca doresti sa stergi contul de client sau sa renunti la un serviciu, se poate face printr-o cerere scrisa prin email la office@servereasy.ro.

Securitate

Ne asiguram ca tot continutul de pe site este sigur, fara cod malicios si fara brese de securitate. servereasy.ro se obliga ca la orice fel de bresa de securitate privind datele cu caracter personal toti utilizatorii a caror date au fost dezvaluite/furate vor fi anuntati.

Daca apar suspiciuni asupra unor informatii primite de dvs. prin email sau prin telefon va rugam sa ne contactati.

Ce poti sa faci ca sa te protejezi?

Intotdeauna sa folosesti parole lungi si greu de ghicit, care sa nu contina numele tau, adresa de email sau cuvantul ‘parola’.

Asigura-te ca parola contine si numere si cifre si alte caractere speciale.

Nu spune parola nimanui, inclusiv noua. Găzduiressd.ro nu iti va cere niciodata parola.

Schimba-ti parola cu una noua cel putin o data la 3 luni.

Incearca sa iti memorezi parola, sa nu fie nevoie sa o notezi undeva.

Foloseste parole diferite pentru fiecare cont de pe orice website. Foloseste un ativirus pe calculatorul propriu. Nu dezvalui datele tale persoanel sau de autentificare altor persoane.

Website-ul servereasy.ro este gazduit pe servere securizate de catre Servereasy SRL, in centrul de date din Bucuresti.

Securitatea conexiunilor

Website-ul servereasy.ro foloseste conexiuni securizate prin SSL/TLS (Transport Layer Security), la standardele din industrie, pentru a procesa datele pe care ni le transimiteti si un sistem de backup restrictionat pe baza de IP in 2 locatii diferite.

Alte website-uri

Website-ul servereasy.ro poate sa contina link-uri catre alte website-uri. Aceasta politica de confidentialitate si acordurile/consimtamanturile date de utilizator pe acest website se aplica numai pe acest website.