Contact Info

Str. Centru 18, Cucuieți, Romania

+40 742 580 251

support@servereasy.ro

shape

Căutați și înregistrați un domeniu pentru site-ul dvs.

Domenii populare la prețuri competitive.

shape
bg bg

Căutați cel mai popular domeniu

Cele mai bune domenii la cele mai accesibile prețuri!

online online 25% off
10.41€ /an
În loc de 13.01€ /an Verifică un nume
org org 12% off
16.97€ /an
În loc de 19.00€ /an Verifică un nume
shop shop 10% off
42.15€ /an
În loc de 46.36€ /an Verifică un nume
top top 18% off
13.09€ /an
În loc de 15.44€ /an Get offer
uk uk 22% off
10.71€ /an
În loc de 13.06€ /an Verifică un nume
com com 9% off
12.94€ /an
În loc de 14.10€ /an Get offer
online online 22% off
10.71€ /an
În loc de 13.06€ /an Verifică un nume
online online 20% off
3.26€ /an
În loc de 3.91€ /an Verifică un nume
net net 20% off
18.16€ /an
În loc de 21.79€ /an Verifică un nume
eu eu 40% off
2.12€ /an
În loc de 3.10€ /an Verifică un nume
live live 12% off
4.45€ /an
În loc de 4.98€ /an Verifică un nume
fun fun 9% off
2.96€ /an
În loc de 3.22€ /an Verifică un nume

Nevoie de ajutor?
Sunați echipa noastră de asistență premiată.

Suntem mereu la dispoziție pentru a vă oferi orice ajutor de care aveți nevoie. standard Sata Furnizează toate serverele private virtuale noi cu un nivel ridicat.

support team
shape shape

De ce să alegeți Servereasy pentru domenii?

O echipă de suport care este cunoscută a fi una dintre cele mai informate, prietenoase și profesioniste din domeniu.

Gata să vă ajute în orice moment.

man

Transferați-vă domeniul pe Servereasy

Aveți deja un domeniu unic cu alt furnizor de servicii?

Îl puteți muta cu ușurință la noi utilizând căutarea noastră inteligentă și selectând opțiunea de transfer.

Administrare usoara a domeniului

După achiziționarea domeniului, puteți merge direct la panoul contului Servereasy și puteți începe să vă folosiți domeniul.

Tabloul de bord al contului este curat și ușor de utilizat, astfel încât să vă puteți concentra rapid asupra lucrurilor importante.

man

Intrebări Frecvente

Cele mai frecvente intrebari primite de la clientii nostri referitor la domenii.

Un domeniu este o adresă unică pe Internet. Este traducerea alfanumerică a unei adrese IP sau „numele” site-ului și e-mailului dvs., ceea ce face adresele de internet mai ușor de reținut și de utilizat. Domeniile sunt structurate ierarhic de la dreapta la stânga. Acestea constau dintr-o sfârșit de domeniu numită domeniu de nivel superior după punct (de exemplu, domeniul dvs. propriu.ro), partea din mijloc cunoscută ca domeniu de nivel al doilea și, de obicei, care poate fi selectată în mod liber (de exemplu, domeniul dvs. propriu.ro) , posibile domenii de nivel secundar sau de nivel al treilea (de exemplu, shop.propriul-domeniu.ro), precum și un prefix folosit des, dar nu obligatoriu, numit „www”. (de exemplu, www.shop.propriul-domeniu.ro).

Cu sute de domenii inregistrate in fiecare zi este important sa va asigurati identitatea online cat mai curand posibil. Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul pentru a impiedica alta persoana sa-l ia. Introduceti numele de domeniu pe care doriti sa-l inregistrati si verificati disponibilitatea lui, daca este liber la inregistrare puteti urma pasii de comanda sau puteti verifica un alt nume de domeniu.

Domeniul poate fi înregistrat prin intermediul unei firme de hosting, precum este a noastră. Cea mai bună alegere sunt companiile care sunt parteneri direcți ai RoTLD în cazul domeniilor .RO. Înregistrează domeniul tău folosind motorul nostru de căutare de mai sus.

Conform RoTLD, rezervarea unui domeniu nu îți oferă posibilitatea instalării unor aplicații pe acesta sau creării de adrese e-mail – deci, domeniul nu este funcțional. Doar după înregistrarea domeniului poți profita de toate funcționalitățile pentru a-ți face brandul cât mai renumit.

De obicei, un domeniu va fi activat în câteva (până la 24) ore. Cu toate acestea, poate dura puțin mai mult (48-72 de ore) pentru unele extensii de domeniu. Pentru domeniile .ro, timpul total de așteptare este în medie de o zi.

Dacă dețineți deja un domeniu, îl puteți transfera cu ușurință pe Hostpoint. Mai întâi solicitați un cod de transfer de la furnizorul dvs. actual. Odată ce ați primit acest lucru, puteți căuta domeniul dvs. pe pagina noastră de transfer de domenii.

faq